De “reïncarnatie van Miles Davis” (LA Weekly) en de “favoriete drummer van David Bowie” (Rolling Stone). Twee NY sterren van de moderne jazz op één avond: trompettist Avishai Cohen en drummer Mark Guiliana! We LOVE New York!

Jazz Maastricht World Top Concert, januari 2017!

Ook de komende editie van de World Top Concerten van Jazz Maastricht zal Turnkey Media weer in samenwerking met een aantal gastronomische partners de VIP ontvangst en de culinaire aanvullingen in het Theater aan het Vrijthof verzorgen.

Hieronder het VIP programma, VIP-experience arrangementen te koop via:http://www.jazzmaastricht.com/steun-ons/bedrijven/vip-experiences
Tijdens het Wereldtop Concert dat onder het thema „I love New York“ plaats vindt op 16 januari 2017, bieden wij naast de twee muzikale acts een VIP arrangement aan. I love New York, maar uiteraard wel met een vleugje Maastricht. Zodra u zich bij de genodigdenbalie meldt zorgen wij voor een onbezorgde avond van muziek, gelardeerd met een goed Limburgs glas. Wij nemen uw jas aan en begeleiden u naar de bovenverdieping waar u in een aparte ruimte uw jas kunt ophangen. Uiteraard ontvangt u daar een mooi glas wijn van Apostelhoeve of Wijngoed Thorn in afwachting van de start van het muzikale programma.

Na het eerste deel, het concert van het Mark Guiliana Jazz Quartet, ontvangen wij u graag op dezelfde plaats alwaar u een heerlijk glas mousserende Riesling BRUT van Wijngoed Apostelhoeve krijgt aangeboden. Verder kunt u tijdens deze pauze genieten van de wijnen van Apostelhoeve en wijngoed Thorn. Ook een smakelijk Limburgs biertje of een glaasje fris is binnen handbereik. Arthur Kissels, eigenaar van VIP catering “Tuur de Luxe” zal u tijdens deze pauze met onvervalste Amerikaanse hapjes verwennen. Na de pauze kunt u verder genieten van het opvolgende concert van het Avishai Cohen Quartet.

De avond wordt afgerond door DJ Icon die er voor zal zorgen dat u tot in de late uurtjes in Amerikaanse Jazz sferen zult vertoeven.

Prijs arrangement: € 55,- ex btw per persoon incl ticket van € 25,-

voor meer informatie kunt u ons bereiken op het nummer: + 31 85 784 6330 of per e-mail: powell@jazzmaastricht.com

Jazztronomy:
De bezoeker van de World Top Concerten zal ook buiten de concerten om verwend worden. Door Turnkey Media worden voor ieder World Top Concert partners geselecteerd die volledig aansluiten bij het thema van de avond. In de publieksruimte zal tussen de optredens door muziek ten gehore worden gebracht door DJ Icon. Om het geheel ook gastronomisch “af te maken” zal Shake and Serve onvervalste New Yorkse cocktails maken en zal Arthur Kissels van Tuur de Luxe u verwennen met diverse Amerikaanse lekkernijen zoals hotdogs, chicken tonight en cheesecake; maar uiteraard wel op zijn eigen Limburgse en exclusieve wijze!! WIJ NOEMEN DIT JAZZTRONOMY! Gastronomisch genieten van World Top Jazz! Wij kleden de foyer dan ook gezellig aan met een keur aan gezellige zitmogelijkheden van Fatboy.

MARK GUILIANA JAZZ QUARTET
De Amerikaanse slagwerker Mark Guiliana (1980) is een drummer die alle stijlen beheerst en zich ook onderscheidt als componist, producer en docent. Hij is een vernieuwer in de jazz, die thuis is in zowel de hardbop als nieuwe beats uit hiphop en elektronische dansmuziek. Naast zijn muziekopleiding waren de zes jaar die hij drumde bij de prominente Israëlische bassist Avishai Cohen zijn leerschool. Die bracht hem de wereld rond, hij drumt mee op zes albums. Mark Guiliana werkte veelvuldig met David Bowie (Blackstar – 2016) en toerde met o.a. Brad Mehldau (Taming The Dragon), John Scofield en bassist Avishai Cohen. Zijn drumslagen vinden weerklank over de hele wereld en voor velen is hij de hottest drummer van het moment.
AVISHAI COHEN QUARTET
De Israëlische trompettist Avishai Cohen (1978) staat in de DownBeat polls al jaren op de eerste plek als jonge hedendaagse trompettist. Zijn debuut album op ECM Into The Silence (2016) laat zien waarom. Het is een reflectieve viering van het leven waarin hij de dood van zijn vader rauw en eerlijk een plek geeft én tegelijk de schoonheid van het leven viert. De muziek vormt een bijzondere suite en varieert subtiel tussen rouw, trots en vreugde. De combinatie van persoonlijke diepgang, muzikaliteit, sublieme techniek en zijn openheid voor andere genres zoals rock ‘n roll verklaren waarom hij door velen als de reïncarnatie van Miles Davis wordt gezien. Jazz Maastricht dankt Arie van der Heijden van Turnkey Media voor het tot stand brengen van de samenwerkingen met deze vooraanstaande culinaire bedrijven. Contact: events@turnkeymedia.nl

© 2016 Turnkey Media