MANAGEMENT

Het gebeurt regelmatig dat een opdrachtgever met een deelopdracht op gebied van marketing of promotie ertoe besluit om ook de implementatie van het rapport of opdracht door ons bureau te laten uitvoeren.
Turnkey media heeft op het gebied van management eveneens de expertise om een passende oplossing te bieden. Dit in de vorm van interim management of een Freelance opdracht. Enkele voorbeelden van de diverse activiteiten op gebied van management zijn hier beneden beschreven.

Management van operationele activiteiten van Maastricht Culinair

Management adviseur marketing StuurgroepDeMaas. Speciaal belast met de implementatie van het project VERM bij de regionale en landelijke overheden en binnen de Europese gemeenschap.

Commercieel adviseur CortjensDC.

Manager marketing en fundraising Jazz Maastricht.

Freelance adviseur / business manager op gebied van ISO-certificeringen voor bedrijfsleven IMSM.
Als communicatiedeskundige, het aanspreekpunt voor de directies van bedrijven, die het belangrijke aspect van de kwaliteit van management en productie internationaal willen laten vastleggen door een solide organisatie. De samenwerking met IMSM stelt Turnkey in staat om ons specialisme op gebied van ISO certificering in te zetten bij ondernemingen, waarbij kwaliteitsmanagement een wezenlijk onderdeel is voor het slagen van de onderneming. IMSM verzorgt de volledige procedure voor ISO - certificering tegen een vooraf overeengekomen all-in prijs; van de samenstelling van de kwaliteitsmanagement handboeken tot en met het behalen van het certificaat.

Meer over IMSM (een vaste vergoeding en een advisering van wereldklasse).
IMSM ISO specialisten zijn de beste op hun gebied. Certificeringsprocessen worden probleemloos uitgevoerd en dat voor een vaste prijs, die aan het begin van een ISO certificeringproces wordt vastgesteld. IMSM, opgericht in 1994, is een erkend internationaal bedrijf voor ISO werkzaamheden en is actief op bijna alle continenten. Het bedrijf bevordert succes door o.a. het verzorgen van verschillende opleidingen voor zowel eigen medewerkers als voor klanten. Het opbouwen van zakelijke relaties vereist kwaliteit en deze wordt door IMSM geleverd. Door middel van een investeringsprogramma zorgt ons team dat alle kwaliteit managementprocessen bijgewerkt zijn.

De European Foundation for Quality Management (EFQM) heeft IMSM in oktober 2011 4-sterren toegekend. Internationaal wordt dit gezien als uitmuntend en staat het voor een zeer hoge kwaliteit. IMSM demonstreert kwaliteit door voortdurend betrokken te zijn bij haar klanten en door een eerste klas service te verlenen.

Teamgeest staat centraal bij IMSM. Het IMSM team werkt aan een gemeenschappelijk doel, het leveren van een consequente ISO begeleiding van wereldklasse. Mede door onze werkervaring bij productiebedrijven in de fast moving consumer sector, in de kunststof, grove en fijne keramiek sector en in de dienstensector is Turnkey in staat daadkrachtig en snel in te spelen op de vraag een goed afgestemd advies te geven over de te volgen procedure om het gewenste ISO certificaat te behalen.

IMSM is gespecialiseerd in o.a. de volgende certificaten:
- ISO 9001: Kwaliteitsmanagement-systemen
- ISO14001: Milieumanagement-systemen
- ISO 27001: Informatie en Veiligheid
- OHSAS 18001: Werk(gezondheid) en Bedrijfsveiligheid
- ISO 22000: Voedsel en Veiligheid

Voor meer informatie over hoe een ISO norm uw bedrijf kan helpen, kunt u contact opnemen.
Turnkey Media
De Bounamstraat 7
6247 EB Rijckholt
Tel: +31(0) 43 4087277
Mob: +31 (0) 6 30777582
info@turnkeymedia.nl

HOME  MEDIA  MARKETING  MANAGEMENT  contact  Vind ons op Facebook         
© 2016 Turnkey Media