MEDIA

U kunt bij Turnkey Media terecht voor informatie, productie en realisatie van media op uitgebreide schaal.

Waarbij de door Turnkey Media aangeboden media te verdelen is in digitale media, gedrukte media en mediaplanning / acquisitie.
VORMGEVING EN PRODUCTIE VAN DIGITALE MEDIA
Turnkey media is al jarenlang de betrouwbare partner op het gebied van hiervan. Van klein serie productie tot hoog volume: iedere productie krijgt bij ons dezelfde aandacht.

Wij voorzien dan ook in specialisme op het totale traject; van idee tot uitvoering. Ook voor een advies op het gebied van verpakking en vormgeving kunt u dus bij ons terecht. Onze voorkeur gaat uit naar geperste CDs en DVDs; mocht u echter toch besluiten om recordables te kopiren, bijvoorbeeld vanwege tijdsdruk, dan zullen wij dit uiteraard ook met de grootste zorg voor u in orde maken. Turnkey verzorgt voor u de totaalproductie van uw digitale media. Of het nu gaat om CD, DVD, Blu-ray of gimmick als een 8 centimeter-DVD. Zeefdruk of offset, in n kleur of full-colour.

Tevens verzorgt Turnkey het afstemmen van afdrachtverplichtingen met STEMRA.

GEDRUKTE MEDIA
samenwerking met Cortjens Druk met Communicatie. CortjensDC is al lang niet meer slechts een drukkerij. Sinds de overname in 2006 door zoon Roger zijn de activiteiten vakkundig uitgebreid met marketing, communicatie en vormgeving. Daardoor een zeer welkome sparringpartner voor Turnkey Media, waarbij het resultaat meer is dan de som der delen.

Klik hier voor een offerte op maat.

MEDIAPLANNING EN MEDIA-ACQUISITIE
Met de adverterende media in de Euregio bestaat een zeer intensief contact. Enerzijds vanwege het feit dat wij mediaplannen en mediaplanning in opdracht van onze marketingpartners uitvoeren, anderzijds omdat wij ook op gebied van acquisitie zeer bedreven zijn.

Turnkey Media wordt veelvuldig benaderd om voor een eenmalige uitgave of een uitgave van periodieke aard de advertentieacquisitie te verzorgen. Ook daarvoor draaien wij onze hand niet om. Voorbeelden hiervan zijn de gids van Maastricht Culinair en de speciale uitgave ter gelegenheid van Manifesta 2012 in Genk van Zuiderlucht.
Turnkey Media
De Bounamstraat 7
6247 EB Rijckholt
Tel: +31(0) 43 4087277
Mob: +31 (0) 6 30777582
info@turnkeymedia.nl

HOME  MEDIA  MARKETING  MANAGEMENT  contact  Vind ons op Facebook         
2016 Turnkey Media